Două scandaluri, la Colegiul Național Papiu din Târgu Mureș

  14
  0

  Drogurile și efectele lor! Polițiștii mureșeni au intervenit, astăzi, de două ori, la Colegiul Național Papiu din Târgu Mureș, pentru a aplana conflicte izbucnite pe fondul consumului de droguri.

  Astăzi, 11 martie, în jurul orei 10.00, polițiștii au fost sesizați de către reprezentanții unei unități de învățământ din Târgu Mureș cu privire la faptul că, în cadrul unei ore de curs, de la clasa a 8-a, s-ar afla în derulare un posibil conflict.

  Polițiștii de ordine publică (proximitate), alături de polițiștii Biroului Siguranță Școlară s-au deplasat la fața locului, stabilind faptul că un elev de 15 ani, din clasa a 8-a, s-a urcat în timpul orelor de curs pe un dulap și a arătat gesturi obsecene cadrului didactic.

  Tânărul a manifestat un comportament necooperant față de polițiști, fiind imobilizat și condus la sediul Poliției municipiului Târgu Mureș, unde a fost invitată și mama acestuia, pentru clarificarea stării de fapt și lămurirea situației.

  De asemenea, tânărului i-a fost aplicată o sancțiune contravențională, cu amenda, în valoare de 500 de lei, conform Legii nr. 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.

  În jurul orei 12.35, polițiștii au fost sesizați de către reprezentanții aceleiași unități de învățământ cu privire la o faptă de agresiune.

  La fața locului, polițiștii au stabilit că același tânăr ar fi aplicat lovituri cu pumnii și picioarele cadrului didactic îndrumător, manifestându-se recalcitrant în continuare.

  Tânărul a fost imobilizat și condus la sediul unității de poliție alături de părintele său, în vederea continuării cercetărilor și luări măsurilor legale care se impun.”, transmite IPJ Mureș.

  Foto: Punctul.ro

  Share this content: