Home Uncategorized Disperare la Alianța Mărul Drept Chețani! Au călcat în dictatură

Disperare la Alianța Mărul Drept Chețani! Au călcat în dictatură

91
0

Asa intelege liderul Aliantei Marul Drept, Doctor Mario, sa aiba o atitudine democratica.

Dupa ce am evidentiat cat sunt de buni si valorosi consilierii locali ai merelor populare din Chetani, care s-au opus atat unui proiect de asfaltare din Hadareni, cat si reducerii taxelor din cimitir, liderul Aliantei Marul Drept, celebrul Doctor Mario, ne-a dat afara de pe grupul de facebook “Chetani – Un nou Inceput” unde este admin.

O asemenea greseala tradeaza atat disperarea merelor drepte, cat si adevaratele lor intentii, daca apuca la putere: cine nu le canta in struna, sunt blocati, interzisi, cenzurati, pedepsiti.

Asta le pregatiti cetatenilor din Chetani, domnule Mario?

Problema voastra, a merelor drepte, e ca v-ati pus cu un jurnalist călit in bătălii politice, care nu se sperie de… mere drepte, doctori aroganti si contabili.

Voi nu stiti cat de tenace sunt… dar pana pe 23 iunie o sa aflati cu varf si indesat, pana sughitati in grup! Apoi, dupa 23 iunie, o sa vorbiti singuri… TOTI!

Voi scoate in evidenta si cum se face evaziune fiscala la Merele Drepte Chetani, si ce promisiuni ilegale au facut, dar si cum s-au anulat ILEGAL 27 de voturi.

Share this content: