Este povestea incredibilă a unui tânăr, pe numele său Mădălin Kercedi, care – după 9 ani în care familia sa l-a considerat dispărut sau, poate chiar mort, a fost găsit în viață de către jandarmii argeșeni!

„Câmpulung, județul Argeș, 23 ianuarie 2024, noapte, ger “de crapă pietrele”…

Patrula de jandarmerie aflată în serviciu observă pe stradă, la o oră târzie, o persoană ce pare fără adăpost…

Urmează procedura legală de legitimare și verificare în bazele de date și, surpriză: bărbatul, originar din Târnăveni, județul Mureș, figurează dispărut de aproximativ 9 ani.

După întocmirea documentelor specifice, jandarmii îl conduc la Spitalul Municipal Câmpulung pentru evaluarea stării de sănătate, apoi îl lasă să înnopteze la un centru pentru persoane fără adăpost.

Însă, la ieșirea din tură, gândul că Mădălin este departe de casă și nu are posibilități materiale pentru a ajunge acolo nu îi lasă pe cei patru jandarmi să se odihnească…

– Merg să iau mașina de acasă, alimentez și plec la Târnăveni! a spus Liviu.

– Nu te putem lăsa singur! Suntem o echipă până la capăt! au adăugat Marian, Ana și Robert.

– De acord! Însă tu, Robert, trebuie să mergi acasă. Ai condus toată noaptea mașina de serviciu și ai nevoie de odihnă. Ne descurcăm noi trei.

Așa că au pornit, împreună cu Mădălin spre Târnăveni…

𝙁𝙚𝙡𝙞𝙘𝙞𝙩𝙖̆𝙧𝙞, 𝙇𝙞𝙫𝙞𝙪, 𝙈𝙖𝙧𝙞𝙖𝙣, 𝘼𝙣𝙖 𝙨̦𝙞 𝙍𝙤𝙗𝙚𝙧𝙩 𝙥𝙚𝙣𝙩𝙧𝙪 𝙘𝙖̆ 𝙫-𝙖𝙩̦𝙞 𝙞̂𝙣𝙙𝙚𝙥𝙡𝙞𝙣𝙞𝙩 𝙢𝙚𝙣𝙞𝙧𝙚𝙖…𝙙𝙚 𝙟𝙖𝙣𝙙𝙖𝙧𝙢, 𝙙𝙖𝙧 𝙢𝙖𝙞 𝙖𝙡𝙚𝙨 𝙙𝙚 𝙊𝙈!

Am atașat în comentarii video emoționant de la momentul revederii tânărului cu mama sa.”, a transmis Jandarmeria Argeș.

Polițiștii mureșeni îl căutau pe Mădălin Kercedi din luna AUGUST a anului 2015.

La începutul lunii august 2015, polițiștii din cadrul I.P.J Mureș au fost sesizați cu privire la faptul că un tânăr, de 18 ani, din Târnăveni a plecat voluntar de la domiciliu.

În această perioadă, au fost efectuate activități specifice de căutare a bărbatului în cauză, acesta fiind depistat, la data de 24 ianuarie 2024, la o stână din județul Argeș, starea de sănătate a acestuia fiind una bună.

Din declarațiile bărbatului, rezultă că acesta ar fi plecat de bunăvoie de la domiciliu, iar de la momentul plecării și până în prezent, acesta ar fi desfășurat, pe raza mai multor județe, activități necalificate, cu caracter ocazional.

De asemenea, din datele obținute până în prezent, nu sunt indicii ca acesta să fi fost victima vreunei infracțiuni.”, ne-a transmis IPJ Mureș.

Minunile se întâmplă!

Mențiune: Fotografia este de la data dispariției, când Mădălin avea 16 ani

Share this content: