Home Investigație Destituiri cu SCANDAL la Oficiul Poștal Luduș!

Destituiri cu SCANDAL la Oficiul Poștal Luduș!

34
0

Un scandal de amploare se propagă, în aceste zile, în frumosul orășel, Luduș. Fostul diriginte al Oficiului Poștal, Cornel Herepean, împreună cu soția sa, Ani, au fost concediați, fără alte explicații, de către conducerea Regionalei Brașov a CN Poșta Română SA.

„Totul a început în luna martie când, pe fondul unor chestiuni de familie, mai multe persoane au început să facă o serie de sesizări către Poliție și conducerea Regionalei. Sesizările vorbeau despre faptul că eu și soția mea facem tot felul de nereguli, că luăm bani din Oficiul Poștal, lucruri FALSE, care au fost dovedite ca fiind false inclusiv prin faptul că Poliția a clasat sesizări. Ulterior, în data de 1 septembrie, a avut loc o ședință a unei „comisii de disciplină” în cadrul căreia două angajate ale Oficiului Poștal Luduș ar fi făcut declarații împotriva mea și a soției mele. Soția mea are un al doilea job, de tip „part-time” la o firmă care împarte facturi fiscale, iar angajatele de la Oficiul Poștal ar fi acuzat că le-am obligat să împartă corespondența soției mele. Nimic mai fals!”, ne spune Cornel Herepean, fostul diriginte al Oficiului Poștal Luduș și consilier local din partea PMP Luduș.

„Fetele respective, care au depus mărturie, au venit „montate” să zic așa. Nouă ni se pregătea destituirea de mai multă vreme, dar așa – să dai afară doi oameni – să-i lași fără serviciu, după zeci de ani în care am muncit la Poștă, în baza unor declarații… este un abuz și-l vom trata ca atare. Vom acționa societatea în judecată”, spune și Ani Herepean.

RefleqtMureș a încercat să ia un punct de vedere din partea lui Bogdan Florin Năstase, directorul sucursalei regionale Brașov a CN Poșta Română. Din nefericire, însă, nici la regională nu răspunde NIMENI (halal), iar domnul Năstase, în propriul CV nu are trecut decât un amărât cont de Skype – o rețea de socializare arhaică (bine că nu ți-ai lăsat username-ul de mIRC)! Umblă vorba că acest director de sucursală ar fi venit „la funcție” pe criterii politice, fiind membru sau minim admirator al PNL-ului. Iar asta nu e singura descoperire pe care am făcut-o despre domnul director de sucursală 🙂

Așadar, ne-am adresat entităților superioare ale Poștei Române … dar NIMENI nu a catadicsit să răspundă solicitărilor noastre … de ce ar răspunde, ei sunt ocupați nevoie mare!

Revenind la situația de la Luduș, Cornel Herepean are 30 de ani de muncă în Oficiul Poștal și, până acum, NIMENI nu i-a imputat NIMIC!

Vom urmări desfășurarea situației și în cazul în care mai-marii Poștei Române se hotărăsc să ne răspundă … vom prezenta și punctul lor de vedere!

Share this content: