Home Social DEPISTAȚI CONDUCÂND SUB INFLUENȚA ALCOOLULUI SAU A ALTOR SUBSTANȚE PSIHOACTIVE

DEPISTAȚI CONDUCÂND SUB INFLUENȚA ALCOOLULUI SAU A ALTOR SUBSTANȚE PSIHOACTIVE

12
0

#La data de 17 septembrie 2023, în cursul serii, pe Bulervardul 1 Decembrie 1918, în localitatea Târgu Mureș, la intersecție cu strada Lalelelor, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Mureş au oprit în trafic un autoturism al cărui şofer circula fără a avea în funcțiune luminile de întâlnire obligatorii pe orice categorie de drum.

 De asemenea, în urma verificărilor efectuate s-a constatat că acesta nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de drum.

 În urma probatoriului administrat, faţă de conducătorul auto, de 39 de ani, din Târgu Mureş, a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.    

  #La aceeaşi dată, poliţiştii Biroului Rutier din cadrul Poliţiei municipiului Târgu Mureş au oprit, pe strada Mărășești din Târgu Mureș, un autoturism condus de un bărbat, de 55 de ani.

Conducătorul a fost testat cu aparatul Drugtest, care a indicat o valoare pozitivă pentru cannabis.

Acesta a fost condus la spital, pentru recoltarea probelor biologice.

Cercetările sunt continuate pentru comiterea infracţiunii de conducere a unui vehicul pe drumurile publice de către o persoană aflată sub influența substanțelor psihoactive.

       #Tot la aceeaşi dată, în cursul serii, poliţiştii Secției 6 Poliție Rurală Brâncovenești, au oprit în localitatea Vătava, pe DJ154B, un bărbat de 48 ani, din Vătava.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o concentrație de 1,14 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind transportat la spital, în vederea prelevării de mostre biologice.

 Cercetările sunt continuate sub supravegherea unităţii de parchet competente.

COMPARTIMENTUL RELAȚII PUBLICE

Share this content: