De ce nu vă pasă de cetățenii voștri, domnule Nicoară?

  1436
  0

  Situația prezentată ieri, de RefleqtMureș, cu femeia din Cipău care-și bate, în mod repetat și brutal, fata de 20 de ani – CU HANDICAP – la care se adaugă incompetența celor de la DAS Iernut și DGASPC Mureș de a scoate acel copil din mediul periculos în care se află denotă INCOMPETENȚA SERVICIILOR PUBLICE LIVRATE DE PRIMĂRIA IERNUT CONDUSĂ DE LIBERALUL, IOAN NICOARĂ.

  Spunem asta, deoarece cazul de la Cipău nu este singular. În anul 2022, tot la Cipău, mai mulți băieți care erau îngrijiți de autorități au ajuns să fie masturbați și molestați sexual de un prădător din Turda.

  În aceste condiții, apare întrebarea firească: CE MAMA NAIBII LUCREAZĂ OAMENII DIN DIRECȚIA DE ASISTENȚĂ SOCIALĂ IERNUT? Dar cei din DGASPC Mureș?

  „Din pacate persoanele defavorizate din orasul Iernut, care depind de ajutorul social,sunt folositi o data la 4 ani pentru voturi,dupa care nu se mai face nimic pentru aceste persoane,daca ar fi sa mergeti sa vedeti in ce mizerie traiesc acesti oameni,de la baraci str Horia si de la Cipau, ti-e milă numai sa te uiti la ei ,din pacate primaria Iernut prin actuala administractie guvernata timp 16 ani de domnul Nicoara,nu a gasit o modalitate de integrare sociala a acestor persoane. Sau poate nici nu sa dorit! In Iernut oameni traiesc in frica,deoarece sunt amenintat sistematic de administratia locala,ca le va taia ajutorul social sau alte benefici,de accea nu prea vorbeste nimeni de situatia actuala.”, a declarat Aurel Mălai, expert în accesare de fonduri europene și candidatul AUR la Primăria Iernut.

  Share this content: