DJS Mures va informeaza ca datorita competitiilor nationale si internationale aflate in curs de derulare se prelungeste data privind transmiterea rezultatelor sportive pana la 19.12.2023 ora 16.00.

Pe această cale rugăm structurile sportive legal constituite să ne trimită rezultatele oficiale de la competiții naționale și internaționale, până la data de 19 decembrie 2023 ora 16.00 la adresa de email: djs.mures@sport.gov.ro, sau prin poștă pe suport de hârtie la sediul instituției: str. Parc Sportiv Municipal, Sala Sporturilor din Targu Mures.

Pentru verificare și confirmarea rezultatelor depuse, vă rugăm insistent a ne comunica adresele web sau contactele (federațiilor de specialitate). Unde este cazul trebuie să fim anunțați de către structurile sportive care au sportivi dublu legitimați.

Clasamentul se va face cu sportivii legitimați DOAR LA STRUCTURILE SPORTIVE DIN JUDEȚUL MUREȘ cu rezultate deosebite la campionatele mondiale, europene, balcanice, naționale, cupele mondiale, europene (SE PREMIAZĂ DOAR REZULTATUL FINAL – REZULTATELE PE ETAPELE DE CUPE NU SE PREMIAZA), jocuri universitare, la seniori, tineret, juniori și cadeți.

Premierea sportivilor se va face pe bază de punctaj elaborat de Ministerul Tineretului și Sportului.

Sistemul de atribuire a punctelor se face în raport cu rezultatele sportive obținute doar la competițiile sus menționate.

p.Director executiv Rus Iuliana

SAJTÓKÖZLEMÉNY A Maros Megyei Ifjúsági és Sport Igazgatóság tájékoztatja önöket, hogy a folyamatban lévő országos és nemzetközi versenyek miatt a sporteredmények továbbításának időpontja 2023.12.19-ig 16:00 óráig meghosszabbodik. Ezúton kérjük a törvényesen bejelentett sportszervezeteket, hogy juttassák el hozzánk az országos és nemzetközi versenyek hivatalos eredményeit 2023. december 19-en, 16:00 óráig, a djs.mures@sport.gov.ro e-mail címre vagy nyomtatott formában az intézmény székhelyére: Parc Sportiv Municipal utca, 4. szám alá, a marosvásárhelyi Sportcsarnokhoz. A beküldött eredmények ellenőrzése és megerősítése végett kérjük, adja meg a (szakszövetségek) honlap címét vagy elérhetőségét. Adott esetben értesíteni kell bennünket azon sportszervezeteknek, amelyeknek kettős azonosítója van.

Díjazásban csak azok a sportolók részesülnek, akik a MAROS MEGYEI SPORT KLUB-nál regisztráltak, akik kiemelkedő eredményeket értek el a Világ-, Európa-, Balkán-, Országos Bajnokságon, Világ- és Európa kupákon (CSAK A VÉGSŐ EREDMÉNY SZÁMÍT- A KUPA KÖRBELI EREDMÉNYEIT NEM DIJAZZUK)illetve az egyetemi játékokon, rangidős-, ifjúsági-, gyerek- és serdülő kategóriákban résztvevőket. A sportolók díjazása az Ifjúsági és Sport Minisztérium által kidolgozott pontozási rendszer alapján történik.

A pontozási rendszer csak a fent említett versenyeken elért sporteredményekre vonatkozik.

p. ügyvezető igazgató

Rus Iuliana

Share this content: