Două autocamioane s-au izbit violent, în această dimineață pe E60, lângă Găiești. Șoferul unuia dintre autovehicule a ajuns în stare gravă la spital, fiind nevoie de intervenția serviciului de descarcerare al ISU Mureș.

„Detașamentul Târgu Mureș a fost solicitat să intervină în această dimineață la un accident rutier produs pe drumul E60, localitatea Găiești.

La fața locului au fost operaționalizate două autospeciale de stingere, o autospecială de descarcerare și două ambulanțe SMURD, dintre care una de Terapie Intensivă Mobilă.

La sosirea forțelor la locul accidentului s-a constatat faptul că în eveniment au fost implicate două autocamioane, unul dintre conducătorii auto fiind încarcerat, conștient, evaluat inițial de cod galben medical. Se aplică în aceste momente manevre de descarcerare, urmând ca victima să fie preluată de echipajul SMURD C1.

La fața locului acționează și pompierii voluntari din cadrul SVSU Acățari.

Victima a fost extrasă din cabina autocamionului, stabilizată de către echipajele medicale, fiind transportată în aceste momente la UPU Târgu Mureș pentru îngrijiri și investigații medicale suplimentare. Celălalt conducător auto implicat a fost evaluat medical la fața locului și nu necesită îngrijiri medicale.”, transmite Sergent major Oltean Georgiana de la ISU Mureș.

Share this content: