Cardiologul muresean, Horatiu Suciu, a demisionat din toate functiile detinute in PNL si se arunca in lupta – ca independent – pentru Primaria Targu Mures.

“Am luat aceasta decizie vazand imensa incompetenta a actualei administratii. Bugetul de subdezvoltare votat saptamana trecuta, murdaria din oras si lipsa perspectivelor pentru viitor a tinerilor au contribuit la decizia mea.”, a declarat Horatiu Suciu.

De asemenea, cel mai bun cardiolog si manager medical din Romania a reprosat o serie de aspecte actualului primar, printre acestea numarandu-se lipsa investitiilor, respectiv construirea unui nou pod peste Mures sau a unei parcari supraetajate la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta.

“Acestea sunt investitii care puteau fi facute de mult”, a declarat Suciu.

De activitatea lui Horatiu Suciu se leaga mii de oameni salvati de la moarte, inclusiv prin transplanturi de cord, dar si construirea de la 0 a unui nou spital in Targu Mures.

Succesul lui Suciu in lupta pentru Primarie depinde ENORM de PNL, PSD si Alianta USR, FD, PMP! Daca aceste partide nu se raliaza in tabara lui Suciu, Targu Muresul va fi condus, in continuare, de flagelul incompetentei SOOS UDMR

Share this content: