Cât o făcut Emil Mocan pentru Cheța, Hădărău și Cristur în 8 ani, nu face NIME în 20 de ani

  2802
  0

  Afirmația aparține unuia dintre cetățenii comunei Chețani, iar noi avem și dovezi foarte solide care o susțin.
  Bunăoară, în această campanie electorală, atât pentru turul 1, cât și pentru turul secund de scrutin, fratele candidatului PMP – FD, Andrei Pop, și anume Adrian Pop, i-a adus mai multe acuzații primarului în funcție, Emil Florin Mocan, acuzații pe care în acest articol de presă le vom demonta, pas cu pas!
  În primul rând, Adrian Pop l-a acuzat pe Mocan de faptul că „nu a adus fonduri europene la Chețani” – n-a adus, e drept, doar vreo… 10 milioane de euro.

  • 100.000 euro – Centru Social din Grindeni
  • 50.000 de euro – Parcul din Grindeni
  • 200.00 euro – cadastrarea comunei Chețani
  • 1.000.000 euro – Proiectul „Incluziv” de la Grindeni
   Proiectele de mai sus au fost finalizate, cap coadă și lămâie, cum ar zice celebrii actori români, însă Emil Mocan nu s-a oprit aici și a gândit și pentru viitor, atrăgând fonduri europene și pentru:
  • Reabilitare Școală Chețani
  • Reabilitare Dispensar Uman Chețani
  • Dotare Școli cu Mobilier și aparatură – 200.000 euro
  • Extindere canalizare Hădăreni – 2.5 milioane de euro
  • Apă + canalizare sat Cordoș – 1.3 milioane de euro.
   Dacă vi se pare puțin, luați în calcul că în perioada 2007 (anul întrării României în UE) – 2016 (Anul când a venit Emil Mocan la conducerea comunei), Primăria Chețani n-a atras nici măcar un euro cent găurit, darămite ZECE MILIOANE DE EURO câte a atras Emil Florin Mocan.
   Dar… acuzațiile lui Adrian Pop nu s-au oprit aici… cică nu s-a sprijinit de la Primărie echipa Arieșul Hădăreni, ci numai Avântul Chețani.
   Haha, Avântul Chețani e un club mort și îngropat de 7 ani de zile… fiind „omorât” tot de „marii folbaliști de prin Hădărău”. În toți acești șapte ani de zile, atât Arieșul Hădăreni, cât și Flacăra Grindeni au primit bani pentru arbitraje și deplasări. În mod egal, fiecare echipă a primit cât a putut deconta pentru deplasări și arbitraje. Vorba aia… micii și berea nu se pot plăti din fonduri publice, cum ar fi vrut unii. Plus, tot Primăria Chețani a plătit apa și curentul la arenele de fotbal. Și tot la arenele de fotbal, tot primarul ăsta pe care-l blamează atâția ipocriți și oportuniști, a construit VESTIARE… așa, ca să nu se schimbe jucătorii în microbuz sau să nu-și arate chiloții prin cucuruz!
   Dar… Adrian Pop a mai declarat ceva… zice: „S-a făcut în Hădăreni numai un parc și trotuare” Hahaa, hopa că nu-i așa!
   Conform rapoartelor oficiale prezentate de Primăria Chețani, la Hădăreni s-au făcut mai multe decât mulți își pot imagina… din păcate sunt prea orbiți de foamea după ciolan.
   Astfel, din rapoartele prezentate reies următoarele investiții:
  1. Capelă Mortuară – da, datorită lui Mocan nu vă mai țineți morții în case și nu mai jucați șeptică în ogradă, la priveghi!
  2. Centru Medical – DOTAT CU APARATURĂ ȘI INSTRUMENTAR DE ULTIMĂ GENERAȚIE, ATÂT PE MEDICINĂ GENERALĂ, CÂT ȘI PE STOMATOLOGIE – făcut din fonduri nerambursabile, tot de Emil Mocan
  3. Iluminat public cu LED – ceea ce alte comune fac acum, la Hădăreni s-a făcut deja, tot din fonduri nerambursabile, tot de Emil Florin Mocan
  4. Tablă inteligentă și tablete lăsate în custodia copiilor – ca o comparație, la Câmpia Turzii și Turda, chiar și acum se scrie cu cretă și marker pe tablă… nu au table inteligente. La Hădăreni au tablă inteligentă 😊
  5. Tot școala din Hădăreni a fost REABILITATĂ de către Emil Florin Mocan.
  6. De asemenea, grădinița din Hădăreni a fost reabilitată și dotată cu centrală termică.
   Și … gândiți-vă, toți cetățenii din Cristur, Hădărău și Cheța, că toate investițiile astea + MULTE ALTELE au fost realizate de Mocan… cu conturile blocate la Primărie, cu un consiliu local POTRIVNIC (Vă reamintesc că PMP-iștii reformatori, în frunte cu Marius Păcurar, au votat ÎMPOTRIVA ACCESĂRII DE FINANȚARE PE ANGHEL SALIGNY PENTRU ASFALTARE LA HĂDĂRENI).

  Ce mai vreți? Omul ăsta a investit în prezent și în viitor, iar potrivnicul său – Daniel Bega… vi se prezintă că a fost în Canada și s-a întors înapoi! Tovarășii lui amenință oamenii cu atentate teroriste (am dovada și o voi prezenta) sau încearcă să blocheze presa să scoată adevărul la iveală!

  Share this content: