Home Finance BRD își bate joc de clienți! TARIFE pentru depunerea numerar la ghișee

BRD își bate joc de clienți! TARIFE pentru depunerea numerar la ghișee

12
0

În urmă cu câteva momente, un client BRD ne-a trimis „un pont” cu privire la un abuz pe care BRD GSG îl comite față de clienții săi.

Astfel, potrivit unei decizii aberante, BRD le va percepe TARIFE clienților care doresc să depună numerar la ghișeele lor.

Iti multumim pentru increderea pe care ne-o acorzi prin utilizarea produselor si serviciilor BRD si dorim sa te asiguram ca depunem toate eforturile sa ne ridicam la nivelul asteptarilor tale.

Este important sa stii ca ne aflam intr-un proces continuu de adaptare si eficientizare a activitatii, care presupune inclusiv modificari ale serviciilor oferite de BRD.

In acest context te informam ca incepand cu data de 02/04/2024, depunerea de numerar la ghiseu efectuata de catre Reprezetantul Legal in contul suport al Pachetului, va fi eliminata din structura de beneficii aferenta ofertei de pachete a Bancii dedicate Companiilor Mici / Persoane Fizice Autorizate (celelalte beneficii raman nemodificate).

Poti efectua in continuare operatiunile dorite la ghiseele Bancii si de asemenea poti utiliza cardul de debit pentru a efectua depuneri cash la orice MBA (Mini Banca Automata) BRD, operatiunile fiind tarifate conform « Listei de tarife si comisioane in Lei si Valuta PJ/PFA », in vigoare.

Te asiguram ca noi vom fi alaturi de tine si o sa iti oferim suportul nostru in a identifica cele mai bune solutii potrivite nevoilor tale.

Daca nu esti de acord cu modificarea Pachetului in conditiile descrise in aceasta notificare, te rugam sa ne comunici decizia ta de a denunta unilateral contractul prin care ai contractat Pachetul, printr-o notificare scrisa, depusa in orice unitate a Bancii, intr-un termen de cel mult 30 de zile de la data primirii prezentei notificari.

In lipsa primirii unei astfel de comunicari din partea ta, vom considera ca esti de acord cu modificarea Pachetului si continuarea relatiei comerciale in conditiile mentionate in notificare.”, se arată în informare.

Share this content: