Home Social Bătaie în autobuz, la Târgu Mureș

Bătaie în autobuz, la Târgu Mureș

2
0

Astăzi, 10 noiembrie 2023, polițiștii de proximitate din cadrul Biroului de Ordine Publică Târgu Mureș au reținut, pentru o perioadă de 24 de ore, un bărbat de 39 de ani, din județul Harghita, pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Mai exact, în cursul dimineții, polițiștii au fost sesizați pentru a se deplasa pe strada Gheorghe Marinescu din municipiul Târgu Mureș, unde o persoană ar fi fost agresată fizic.

La fața locului, din primele verificări efectuate, precum și din relatările victimei, o femeie din Târgu Mureș, a reieșit faptul că, în timp ce aceasta se afla într-un mijloc de transport în comun, o persoană necunoscută i-ar fi aplicat în mod spontan o lovitură, ulterior părăsind în fugă autobusul într-o stație.

Persoana în cauză a fost depistată la scurt timp prin sprijinul unui echipaj din cadrul Direcției Poliție Locală, fiind vorba, conform identificării, despre un bărbat de 39 de ani, din județul Harghita.

Acesta a fost condus la sediul Poliției municipiului Târgu Mureș în vedere clarificării situației de fapt, dar și la o o unitate medicală de specialitate, pentru efectuarea unei evaluări psihiatrice.

La aceeași dată, în baza probatoriului administrat, polițiștii au dispus față de acesta măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, fiind predat Centrului de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J Mureș, în vederea executării măsurii.

Cercetările în cauză sunt efectuate în cadrului unui dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureș.

Share this content: