Bărbat omorât de TAUR la Valea Largă

  760
  0

  UPDATE: POTRIVIT CETĂȚENILOR DIN VALEA LARGĂ, TAURUL CARE ȘI-A OMORÂT ÎNGRIJITORUL ERA UNUL DEOSEBIT DE AGRESIV, LUCRU CUNOSCUT DE CETĂȚENI. CU TOATE ACESTEA, ANIMALUL A FOST LĂSAT ÎN CIREADA SATULUI.

  Un bărbat de 55 de ani, din Valea Largă, a fost omorât de un taur.

  Grozăvia s-a întâmplat aseară, în jurul orelor 21:30, în Pășunea Sub Hodaie. Bărbatul era îngrijitor la vite și, din motive necunoscute până acum, a fost surprins și ucis de unul dintre taurii din cireadă.

  La fața locului s-au deplasat, de urgență, atât Poliția, cât și un echipaj SMURD, însă tot ce au reușit medicii a fost să constate decesul victimei.

  La data de 19 iunie 2024 polițiștii Secției 13 Poliție Rurală Zau de Câmpie au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe o pășune din apropierea localității Valea Largă, se află o persoană, posibil decedată.

  La fața locului, s-a stabilit că cele sesizate se confirmă, fiind vorba de un bărbat, de 55 de ani, din Valea Largă care prezenta, la nivelul întregului corp, mai multe răni, posibil cauzate de un taur, identificat în proximitatea cadavrului.

  Trupul bărbatului a fost transportat la I.M.L. Târgu Mureș, în vederea efectuării necropsiei, pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor decesului.

  În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii ucidere din culpă, cercetările fiind continuate pentru clarificarea tuturor împrejurărilor în care a avut loc incidentul și luării măsurilor legale.”, transmite IPJ Mureș.

  În cauză se fac cercetări pentru ucidere din culpă.

  Share this content: