Polițiștii orașului Sângeorgiu de Pădure, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighișoara, au efectuat, în cursul acestei dimineți, 2 percheziții domiciliare, în cadrul unui dosar penal ce vizează săvârșirea infracțiunii de furt calificat. Persoana bănuită de săvârșirea faptei a fost identificată și reținută de polițiști, iar prejudiciul cauzat a fost recuperat în totalitate.

Din probatoriul administrat de polițiști reiese faptul că, cel în cauză ar fi pătruns prin efracție, în noaptea de 4/5 februarie a.c., într-o anexă gospodărească din orașul Sângeorgiu de Pădure, de unde ar fi sustras mai multe scule electrice, în valoare de aproximativ 2.000 de lei.

Cu ocazia perchezițiilor efectuate în aceeași localitate, au fost identificate bunurile reclamate a fi sustrase, prejudiciul fiind recuperat în totalitate.

Un bărbat de 37 de ani, din Sângeorgiu de Pădure, bănuit de săvârșirea faptei, a fost condus la sediul unității de poliție pentru audieri, față de acesta fiind dispusă măsura reținerii, pentru 24 de ore.

În cursul zilei de mâine, acesta urmează a fi prezentat magistraților cu propunere legală.

Activitățile au beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului Criminalistic și a Inspectoratului de Jandarmi Județean Mureș.

Cercetările sunt continuate pentru documentarea întregii activități infracționale, sub supravegherea unității de parchet competente.

Share this content: