Home Social Au furat 29.500 euro de la batrani

Au furat 29.500 euro de la batrani

1
0

La data de 28 august a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Târgu Mureș – Biroul de Investigații Criminale au identificat doi bărbați, bănuți de sustragerea unei sume de bani, din locuința unei persoane vârstnice, la data de 26 august a.c..

În fapt, la data de 26 august a.c., un bărbat de 91 de ani, din Târgu Mureș, s-a prezentat la sediul unității de poliție, sesizând faptul că, în cursul aceleiași zile, în timp ce trei persoane necunoscute efectuau lucrări de renovare la domiciliul său, i-ar fi fost sustrase economiile personale, respectiv 29.500 de euro.

În baza sesizării, polițiștii Biroului de Investigații Criminale Târgu Mureș au demarat de îndată cercetări și au efectuat activități investigativ-operative, astfel încât persoanele bănuite de săvârșirea faptei au fost identificate la data de 28 august a.c., fiind vorba despre doi bărbați, de 32 de ani, din comuna Crăciunești și 36 de ani, din comuna Bălăușeri.

Cei doi au fost conduși la sediul unității de poliție pentru continuarea cercetărilor.

Prejudiciul cauzat, respectiv 29.500 de euro, a fost recuperat și restituit în integralitate bărbatului de 91 de ani, de către persoanele bănuite.

În cauză a intervenit împăcarea părților, urmând a se propune soluție legală prin unitatea de parchet competentă.

Share this content: