Polițiștii mureșeni au identificat și ridicat, în urma a 4 percheziții domiciliare desfășurate la persoane bănuite de nerespectare a regimului armelor și al munițiilor, două arme letale, precum și 34 de cartușe aferente uneia dintre arme. Un bărbat bănuit de faptă a fost reținut.

La data de 31 mai 2023, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Brâncovenesti, împreună cu Serviciul Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Mureș, au pus în executare, în Mureș, patru mandate de percheziție domiciliară, într-un dosar penal de nerespectare a regimului armelor și al munițiilor.

În urma perchezițiilor au fost identificate și ridicate o carabină (armă letală) de proveniență militară, 34 de cartușe aferente armei menționate, un pistol letal de calibru 9 mm, de proveniență militară, precum și 4 cartușe aferente pistolului( arme provenite din timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial), fiind ridicate în vederea continuării cercetărilor.

De asemenea, a mai fost identificat un cartuș ce provenea tot din timpul celui de-al Doilea Război Mondial.

În urma probatoriului administrat, față de un bărbat, de 53 de ani, a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore.

Cercetările sunt continuate, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Reghin .

Share this content: