Home Național Armata Română face recrutări

Armata Română face recrutări

12
0

Lupți, nu lupți, vremea să intri în armată trece! ⏳

Luni, 12 februarie, încep înscrierile pentru posturile de soldați și gradați profesioniști.

Dacă vrei un job care să îți ofere siguranță, stabilitate și respect, atunci armata este locul perfect pentru tine.

🔶 Ce trebuie să știi înainte de a aplica:

Condițiile de recrutare se găsesc la următorul link: recrutaremapn.ro/criteriigs.php (citește doar „criteriile generale” și „criteriile specifice de recrutare a candidaţilor pentru formarea soldaţilor şi gradaţilor profesionişti”)

🔶 Graficul procesului de recrutare: Înscrierea se realizează în perioada 12.02-01.03. Susținerea probelor de selecție se realizează în perioada 19.02-15.03. Candidații declarați „admis” la selecție și repartizați pe post se vor prezenta la structurile care organizează formarea profesională inițială la data de 07.05. Cei care au deja stagiul militar satisfăcut se vor prezenta la data de 04.06.

Apropo, nu îți face griji, repartiția o primești în funcție de preferințele tale. Sunt locuri în toate județele.

🔶 Informațiile privind unitățile militare care scot locuri la concurs și structurile care efectuează recrutarea le poți afla de la birourile recrutare-informare. Click pe linkul de mai jos, pentru a afla datele de contact ale acestora.
https://www.recrutaremapn.ro/contactbir.php

Nu lăsa șansa asta să îți scape! Apasă click pe link dacă vrei să ți se schimbe viața în bine! Dacă nu ești încă hotărât, îți recomandăm să încerci oricum, iar dacă nu îți place poți renunța oricând, inclusiv pe timpul procesului de selecție.

🔖 Salvează postarea ca să o ai la îndemână, iar dacă ai prieteni care ar putea fi interesați de o carieră militară, trimite-le-o și lor!

❓ Iar dacă ai întrebări, nu ezita să le adresezi în comentariile postării.

🎖 Nu te lăsa intimidat de provocări, arată că poți! Alătură-te armatei!

ArmataRomâniei #carieramilitara #SGP

Share this content: