La data de 30 august a.c., în timpul desfășurării atribuțiilor de serviciu, polițiștii Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Mureș au depistat o persoană, având în autoturismul său aproximativ 1 kilogram de droguri de mare risc (3-CMC) și 300 de grame de cannabis, destinate comercializării.

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Târgu Mureș, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Târgu Mureș, au documentat activitatea infracțională a bărbatului bănuit de trafic de droguri de risc și mare risc.

Astfel, la data de 31 august a.c., procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Târgu Mureș au dispus reținerea, pentru 24 de ore, față de bărbat. În cursul acestei zile, a fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți, din cadrul Tribunalului Mureș, cu propunerea de arestare preventivă, pentru 30 de zile.Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, persoanele bănuite beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Share this content: