Home Din judet ARESTAȚI PENTRU TÂLHĂRIE CALIFICATĂ

ARESTAȚI PENTRU TÂLHĂRIE CALIFICATĂ

8
0

Polițiștii Serviciului Județean de Poliție Transporturi Mureș au reținut 5 bărbați bănuiți de o infracțiune de tâlhărie calificată. Ulterior, cei în cauză au fost arestați preventiv pentru 30 de zile.

La data de 28 noiembrie 2023, polițiștii Postului de Poliție Transporturi Feroviare Sighișoara au fost sesizați de către un bărbat, de 38 de ani, din Feldioara, județul Brașov, cu privire la faptul că, în timp ce se afla în incinta stației CF Sighișoara, a fost deposedat, prin violență, de către către mai multe persoane, de bunurile pe care le avea asupra sa.

La scurt timp de la comiterea faptei, polițiștii Secției 10 Poliție Rurală Sighișoara i-au depistat pe cei implicați, în stația CF Vânători.

A fost stabilită identitatea acestora, fiind vorba de 5 bărbați, cu vârste cuprinse între 20 și 40 de ani, din Porumbeni, județul Harghita.

Bărbații bănuiți au fost reținuți de către polițiștii Serviciului Judeţean de Poliție Transporturi Mureș, iar, ulterior, instanța de judecată a dispus, față de aceștia, măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureș, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată.

Share this content: