Arestat preventiv după ce concubina lui a sărit de la etaj

  234
  0

  În baza delegării procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureș, Compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Mureș este abilitat să comunice următoarele:

  Procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureș efectuează cercetări într-o cauză penală, aflată în urmărire penală proprie, cu privire la săvârșirea infracțiunii de ,,tentativă de omor”. De asemenea, în prezenta cauză, acte de urmărire penală au fost efectuate, prin delegare, și de polițiști ai Serviciului de Investigații Criminale Mureș.

  Din cercetări a reieșit faptul că, la data de 23 iunie a.c., în jurul orei 23.30, o femeie de 26 de ani, s-ar fi aruncat, de la etajul 6 la etajul 5 al unui bloc aflat în municipiul Târgu Mureș, pe fondul unui conflict între aceasta și partenerul său, un bărbat de 38 de ani.

  Femeia a fost preluată de echipajele medicale sosite la fața locului, fiind transportată pentru investigații și îngrijiri de specialitate.

  Bărbatul de 38 de ani a fost condus pentru audieri și pentru continuarea cercetărilor, iar în cursul acestei zile, în baza probatoriului administrat, a fost reținut de procurorul de caz pentru o perioadă de 24 de ore.

  Acesta urmează a fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă, pentru 30 de zile.

  Cercetările continuă pentru documentarea întregii activități infracționale și pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, în cadrul dosarului penal întocmit.

  Bărbatul de 38 de ani a fost prezentat Tribunalului Mureș cu propunere legală, pe numele său fiind emis mandatul de arestare preventivă, pentru 30 de zile.

  Foto: zi-de-zi.ro

  Share this content: