E cod roșu, după un accident violent la Band.

La data de 8 septembrie a.c., în jurul orei 14.20, polițiștii rutieri au fost sesizați pentru a interveni la un accident de circulație produs pe DJ151A, în localitatea Band, între o autoutilitară și un microbuz care transporta persoane.

Din primele informații, conducătorul unei autoutilitare, un tânăr de 19 ani, ar fi intrat în coliziune cu un microbuz, condus de un bărbat de 33 de ani.

Ca urmare a evenimentului, până în acest moment, conducătorul auto de 19 ani, alături de o femeie și un minor au fost transportați la o unitate medicală pentru îngrijiri și investigații de specialitate.

Conducătorul auto de 33 de ani a fost testat alcoolscopic, rezultatul testului de respirație fiind negativ, iar conducătorul auto de 19 ani nu a putut fi testat la fața locului.

De asemenea, în urma impactului, a fost avariat branșamentul de gaze al unui imobil, în urma intervenției echipelor de specialitate, zona fiind izolată și asigurată.

Polițiștii au deschis în cauză un dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă, în cadrul
căruia urmează să stabilească toate circumstanțele producerii evenimentului rutier.”, transmite IPJ Mureș.

De asemenea, ISU Mureș transmite informații cu privire la mai multe victime.

Pompierii militari din cadrul Detașamentului Târgu Mureș intervin la un accident rutier produs în localitatea Band.
Este vorba despre un accident rutier produs între un autoturism și un microbuz, la fața locului intervin cu o autospecială de stingere, o autospecială de descarcerare și două ambulanțe transport personal și victime multiple.

În urma impactului au rezultat 12 victime care sunt evaluate de către echipajele medicale, dintre acestea: 1 este cod roșu, 1 cod galben și 10 cod verde.

Revenire intervenție localitatea Band, în urma impactului au rezultat un număr de 16 victime dintre care 1 cod roșu, 1 cod galben și 14 cod verde.
Victimele de cod roșu, galben și un minor cod verde sunt transportate la UPU Târgu Mureș cu o ambulanță SMURD Terapie Intensivă Mobilă și o
ambulanță din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Mureș.”, transmite Locotenent Alexandra Călușeri, de la ISU Mureș

Share this content: