Accident rutier – o masina a cazut in raul Poclos

  2
  0

  La data de 10 octombrie a.c., în jurul orei 20.55, la intersecția străzilor Iuliu Maniu și Tudor Vladimirescu din municipiul Târgu Mureș a avut loc un accident rutier, în care au fost implicate două autovehicule.

  Din primele informații, coliziunea s-ar fi produs între un autoturism, la volanul căruia se afla un bărbat de 36 de ani, respectiv un alt autoturism, care ar fi fost condus pe drumul prioritar, de un tânăr de 22 de ani. În urma impactului, autovehiculul condus de bărbatul de 36 de ani ar fi fost proiectat în afara părții carosabile, răsturnându-se în albia pârâului Pocloș.

  Urmare a evenimentului, bărbatul de 36 de ani a suferit vătămări ușoare conform primelor concluzii de la fața locului, fiind transportat la o unitate medicală pentru îngrijiri și investigații de specialitate.

  Ambii șoferi au fost testați cu aparatele din dotare, rezultatele fiind negative.

  Polițiștii rutieri continuă cercetările pentru a stabili toate circumstanțele în care a avut loc evenimentul rutier, în cadrul unui dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de ,,vătămare corporală din culpă”.

  Share this content: