Nici nu s-a deschis traficul rutier pe respectivul tronson de autostradă că un accident rutier foarte grav atrage toate privirile.

4 persoane sunt rănite grav, ca urmare a unui accident rutier.

Punctul de Lucru Luduș intervine în aceste momente cu o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD, la un accident rutier produs pe tronsonul nedeschis al autostrăzii A3 Câmpia Turzii-Chețani.

Evenimentul s-a produs între două utilaje și o autoutilitară de transport personal și materiale, cu un total de 7 persoane implicate. Acestea au fost imediat preluate de ambulanța SMURD, precum și de cele 2 echipaje medicale SAJ prezente la fața locului.

În urma evaluării medicale s-a constatat faptul că 6 adulți implicați au suferit leziuni (cod galben medical), primind în prezent îngrijiri la fața locului. A 7-a persoană nu a suferit leziuni și nu necesită intervenția echipajelor medicale.

Se asigură măsurile specifice prevenirii incendiilor.
Revenim cu detalii.

UPATE: Patru dintre persoanele implicate au suferit leziuni și primesc îngrijiri medicale la fața locului, celelalte trei fiind de cod verde, nu prezintă leziuni în urma accidentului. La fața locului a fost alocată o ambulanță SMURD B2 și ambulanța SMURD C1- Terapie Intensivă Mobilă pentru evaluare și acordare a primului ajutor.” transmite Sg.maj.Oltean Georgiana de la ISU Mureș.

Share this content: