Bine, boss! A intrat speciala! Așa ar putea fi caracterizată în termeni păcănelești isprava unui individ din Hetiur.

„În fapt, duminică seara, 21 ianuarie a.c., polițiștii municipiului Sighișoara au fost sesizați pentru a interveni la un accident de circulație produs în jurul orei 19.45, pe DN13 E60, Km 121+600 m.

Din cercetările preliminare efectuate la fața locului a reieșit că un autoturism condus către Târgu Mureș, ar fi pătruns pe sensul opus de circulație, intrând în coliziune cu un ansamblu auto format din autotractor și semiremorcă, în direcția Brașov, de către un bărbat de 49 de ani, din județul Bihor.

În urma impactului, pasagerul dreapta-față din autoturism, respectiv un tânăr de 25 de ani a fost transportat la o unitate medicală pentru îngrijiri și investigații de specialitate.

Conducătorul autoturismului nu a fost găsit la locația producerii evenimentului rutier, polițiștii demarând de îndată activități specifice de căutare.

Acesta a fost identificat în persoana unui bărbat de 30 de ani, din localitatea Hetiur, fiind depistat la scurt timp la locuința sa.

În urma testării cu aparatul etilotest a celui în cauză a rezultat o concentrație de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat, în continuare fiind condus la o unitate spitalicească pentru recoltarea mostrelor biologice necesare stabilirii alcoolemiei în sânge.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că autoturismul condus este neînmatriculat, iar cel în cauză nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.”, descrie IPJ Mureș fapta individului.

Pentru cele 5 infracțiuni constatate de polițiști, „șoferul” a fost REȚINUT!

Share this content: