# La data de 27 mai 2023, poliţiştii de investigaţii criminale ai Poliţiei municipiului Târgu Mureş au prins în flagrant doi bărbaţi, de 27 şi 42 de ani, din Târgu Mureş, bănuiţi de furt.

 

În fapt, la aceeaşi dată, cei în cauză ar fi pătruns, prin efracţie, într-un apartament situat pe o stradă din Târgu Mureş, de unde ar fi sustras 6.300 de lei.

 

La scurt timp de la comiterea faptei, aceştia au fost depistaţi în flagrant, fiind conduşi la sediul poliţiei.

 

Astfel, în urma probatoriului administrat, cei doi bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, iar, ulterior, instanţa de judecată a dispus, faţă de aceştia, luarea măsurii arestării preventive pentru 30 de zile.

 

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate.

 

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureş.

 

# Poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Band au reţinut un tânăr, de 23 de ani, bănuit de comiterea unui furt dintr-un local din localitate.

 

La data de 26 mai 2023, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că, din incinta unui local din Band, au fost sustraşi 1.600 de lei.

 

În urma activităţilor desfăşurate, persoana bănuită de comiterea faptei a fost identificată ca fiind un tânăr, de 23 de ani, din Band.

 

Faţă de acesta a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore.

 

Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureş.

Share this content: