Home Cultură 10 ani fără Ramona Fabian

10 ani fără Ramona Fabian

6
0

Acum 10 ani, una dintre cele mai apreciate cântărețe de muzică populară din România, Ramona Fabian, părăsea lumea fizică, urmare a unui accident rutier fulgerător.

„Ramona Fabian a decedat sambata dupa-amiaza intr-un accident rutier care a avut loc in localitatea Mihai Viteazu din judetul Mures. Frumoasa cantareata de 34 de ani a fost la Bucuresti unde si-a condus prietenul la aeroport si se intorcea inapoi acasa, in localitatea Marasesti, comuna Band, judetul Mures. Intr-o curba periculoasa, aceasta a pierdut controlul volanului si a intrat direct sub un TIR. In urma impactului violent, Ramona Fabian a decedat pe loc, masina acesteia fiind pur si simplu strivita. Medicii au gasit la fata locului doar un ghem de fiare, intre care zacea fara viata Ramona. Manevrele de resuscitare nu au mai fost initiate, deoarece a suferit leziuni incompatibile cu viata. Politistii incearca sa stabileasca ce s-a intamplat defapt si care a fost cauza accidentului. Se poate ca aceasta sa fi pierdut controlul din cauza vitezei sau sa fi adormit la volan, dupa ce a parcurs 90% din drum.”, relata presa vremii.

De-atunci, memoria Ramonei este păstrată vie prin cântecele ei, prin filmările și videoclipurile publicate pe rețelele de socializare.

Totuși … de 10 ani … „Ieri ai fost țâgană, fată… azi în jilț la judecată” este cântecul care descrie cel mai bine dorul purtat de cei care au cunoscut-o pe Ramona Fabian.

Share this content: